0

Luksuzni tepisi Zvjezdano nebo

Na prvoj stranici Na prvoj stranici Feed


Buzetski dani ubrajaju se među najvažnije sportske manifestacije, kako u Istri koja pruža gotovo idealne geografske uvjete za automobilističke brdske utrke, tako i u Hrvatskoj, pa i u cijeloj regiji u kojoj postoji ogroman interes za ovakvu vrstu sporta i natjecanja.

Tekstilni tepisi konkurentnog proizvođača su bili namješteni u automobilu.Zbog nekih slabosti namještenih autotepiha i prednosti Konstillovih autotepiha su se odlučili na zamjenu.

Čišćenje tekstilnih autotepiha Konstill je vrlo jednostavno i brzo. Od svih alata za čišćenje automobila trebamo samo četku. Sa nekoliko jednosmjernih poteza su tepisi ponovo čisti.

Ne želite upotrebljavati prtljažni prostor u automobilu da ga ne uprljate? Nemate vremena da ga počistite? A želite u njemu prevoziti stvari? Za vas imamo riješenje. Kadica prtljažnika za automobil, po mjeri vašeg prtljažnika, idealno je za prijevoz stvari: mokrih čizama, prljavih cipela, snježnih pancerica, kućnih ljubimaca, raznih tekućina...

Kod kupnje novog ili rabljenog automobila, prodavač nam obično već sam namjesti u vozilo tekstilne ili gumene tepihe. Kod višeg cijenovnog razreda su ti tepisi obično tekstilni. Kod nižeg cijenovnog razreda su ti tepisi gumeni (ponekad i univerzalni gumeni) ali niže kvalitete..


Prikazano 1 do 5 od 5 (1 stranica)