0

Luksuzni tepisi Zvjezdano nebo

Gumena kadica za prtljažni prostor

Ne želite upotrebljavati prtljažni prostor u automobilu da ga ne uprljate? Nemate vremena da ga počistite? A želite u njemu prevoziti stvari? Za vas imamo riješenje. Kadica prtljažnika za automobil, po mjeri vašeg prtljažnika, idealno je za prijevoz stvari: mokrih čizama, prljavih cipela, snježnih pancerica, kućnih ljubimaca, raznih tekućina...

 

PREDNOST GUMENIH PRTLJAŽNIH KADICA

 

Sa kadicama za prtljažnik više nećete biti u dilemi kamo sa prljavom robom, mokrim stvarima, kavezima za kućne ljubimce a da uprljate prtljažnik. Prednost naših gumenih kadica je da ne propuštaju tekućine, a zbog povišenih rubova spriječavaju izlijevanje, ne ispuštaju neprijatne mirise, dok prljavštinu drže unutar prostora dok kadicu jednostavno ne izvadite i istresete.Kadice su odlične za sve koji upotrebljavaju prtljažnik (sportisti, vlasnici kućnih ljubimaca, obrtnici,...) ili za one koji bi ga htjeli više koristiti.

 

SPRIJEČITE ŠTETE U PRTLJAŽNIKU

Proizvođači automobila obično nedaju gumene kadice u prtljažnike automobila kao zaštitu prtljažnog prostora. Obično je prtljažnik opremljen sa tekstilnom podnicom a sa tim postoji mogućnost uništenja tog tepiha ili  mogu nastati mrlje koje kasnije nije moguće odstraniti. Može nastati i neprijatan miris zbog proljevanja različitih tekućina po prtljažniku, a i može nastupiti korozija zbog vlage. Gumena kadica sve to spriječava.      

 

Posebnost naših prtljažnih kadica je i u 4,5 cm visokomo robu, koji još dodatno spriječava razlijevanje tekućina po prtljažniku.

 

 

JEDNOSTAVNO ČIŠČENJE I NJEGA

 

Pošto su kadice prtljažnika napravljene za zadržavanje prljavštine i tekućina postavlja se pitanje kako ih očistiti.

Njega je sasvim jednostavna. Prtljažnu kadicu pažljivo izvadite iz prtljažnika tako, da ne rastresete prljavštinu po prtljažniku, istresete i kadicu isperite s tekućom vodom, obrišite do suhoga i stavite nazad u automobil.

 

 

MATERIJALI I VRSTE KADICA

 

Naše prtljažne kadice napravljene su iz kvalitetnih prirodnih materijala, koji ne ispuštaju neprijetne mirise. Na odabir imamo PVC prtljažne kadice, PVC prtljažne kadice sa gumom na sredini, koja spriječava klizanje predmeta po vašem prtljažniku. Za najvišju kvalitetu imamo za vas na odabir premium TPE prtljažne kadica za automobil.

 

Za sve, koji želite imeti gumirane prtljažne kadice izrađene po mjeri za samo vaš automobil i, koje se potpuno prilagode vašemu prtljažniku imamo na odabir tipske prtljažne kadice proizvedena od strane Konstill-a.

 

 

Veše  o našoj ponudi potražite na našoj internet trgovini: http://goo.gl/SsY9zt