0

Uvijeti poslovanja

Uvjeti kupnje

Općeniti uvjeti poslovanja

Načini plaćanja

Kupovina i plaćanje odabranih proizvoda u internet trgovini moguće je na sljedeće načine:

  • pouzećem prilikom preuzimanja
  • općom uplatnicom
  • virmanom
  • internet bankarstvom

Izjava o privatnosti

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Registracija

Kako bi obavili kupnju na web shopu, registracija nije obavezna. Potrebno je samo u prvom koraku checkout procesa ostaviti važeću e-mail adresu (ona kojoj imate omogućen pristup) kako bi Vam nakon unosa podataka potrebnih za obavljanje dostave bilo moguće poslati potvrdu narudžbe.

Uvjeti dostave i isporuke

Dostavu vršimo na području Republike Hrvatske uključivo i sve otoke. Dostava se vrši putem dostavne službe GLS. Za naručenu robu dostava se naplaćuje u iznosu od 6,70 €. Dostava za narudžbe veće od 90 € je besplatna. Iznos dostave ne ulazi u obračun.

Nakon vidljive uplate na našem računu po ponudi koju će te primiti za Vašu narudžbu, naručenu robu dajemo u izradu ili pakiramo te šaljemo (5-6 radnih dana od narudžbe za tipske proizvode koji zahtjevaju izradu, 2-3 dana od narudžbe za proizvode koje imamo dostupne na skladištu).

Uvjeti povrata i reklamacije

Po Zakonu o zaštiti potrašača, potrošač ima, ne navodeći razloge za to, jednostrano raskinuti ugovor sklopljen izvan poslovnih prostorija ili sklopljen na daljinu u roku od 14 dana. Rok počinje teći sa danom preuzimanja robe od strane potrošača. Tom prilikom kupac o svom trošku vraća dobivenu robu a prodavatelj se obavezuje nakon dobivene robe izvršiti povrat uplate za tu robu.

Sukladno Članaku 79. istog Zakona potrošač nema pravo na jednostrani raskid ugovora  ako je  predmet ugovora roba koja je izrađena po specifikaciji potrošača ili koja je jasno prilagođena potrošaču (st.3) ili ako je ugovor o uslugama trgovac u potpunosti ispunio, a ispunjenje je započelo uz izričit prethodni pristanak potrošača te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će izgubiti pravo na jednostrani raskid ugovora iz ovoga odsjeka ako usluga bude u potpunosti ispunjena (st.1). Kupovinom na našoj web trgovini prihvaćate ove uvjete.

Fotografije proizvoda ne moraju u potpunosti odgovarati izgledu samog proizvoda, zbog postavka monitora potrošača i/ili razlike u percepciji boja kako ih vidi potrošač na monitoru. Takvu razliku prodavatelj ne može uvažiti kao nedostatak proizvoda.

Materijalni nedostaci kod proizvodnje i prodaje

Za sve utvrđene materijalne nedostatke kod proizvodnje i prodaje potrošač može vratiti proizvod o trošku prodavatelja, odnosno prodavatelj organizira prijevoz i povlači proizvod o svom trošku.

Umanjenje vrijednosti robe

Kupac je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja
robom.

Online riješavanje spora (ODR)

Sve sporove može se riješavati, uz pristanak kupca, preko interneta – Online.

Kad se stranke nemogu složiti nadležan je Trgovački sud u Pazinu.