0

KORISNE INFORMACIJE KORISNE INFORMACIJE Feed


Buzetski dani ubrajaju se među najvažnije sportske manifestacije, kako u Istri koja pruža gotovo idealne geografske uvjete za automobilističke brdske utrke, tako i u Hrvatskoj, pa i u cijeloj regiji u kojoj postoji ogroman interes za ovakvu vrstu sporta i natjecanja.

Tekstilni tepisi konkurentnog proizvođača su bili namješteni u automobilu.Zbog nekih slabosti namještenih autotepiha i prednosti Konstillovih autotepiha su se odlučili na zamjenu.

Čišćenje tekstilnih autotepiha Konstill je vrlo jednostavno i brzo. Od svih alata za čišćenje automobila trebamo samo četku. Sa nekoliko jednosmjernih poteza su tepisi ponovo čisti.

Ne želite upotrebljavati prtljažni prostor u automobilu da ga ne uprljate? Nemate vremena da ga počistite? A želite u njemu prevoziti stvari? Za vas imamo riješenje. Kadica prtljažnika za automobil, po mjeri vašeg prtljažnika, idealno je za prijevoz stvari: mokrih čizama, prljavih cipela, snježnih pancerica, kućnih ljubimaca, raznih tekućina...

Kod kupnje novog ili rabljenog automobila, prodavač nam obično već sam namjesti u vozilo tekstilne ili gumene tepihe. Kod višeg cijenovnog razreda su ti tepisi obično tekstilni. Kod nižeg cijenovnog razreda su ti tepisi gumeni (ponekad i univerzalni gumeni) ali niže kvalitete..

Kad kupujemo novi ili rabljeni auto, prodavač nam obično već sam namjesti u auto tepihe. Kod vozila višeg cjenovneg razreda su ti tepisi poklon od strane proizvođača automobila. Nitko se ne zapita da li su stvarno ti tepisi najbolji i cijenovno ugodni.

Svako vozilo mora imati komplet obavezne opreme. Često se na obaveznu opremu niti ne sjetimo sve dok je ne trebamo. Što u stvari sadrži obavezna oprema?

U autu je obavezno imati najosnovniju opremu, koju propisuje zakon. Iako je pored obavezne opreme dobro imati i ostalu pomoćnu opremu, koja vam omogućava, da ćete lako sami riješavati manje kvarove.


Prikazano 1 do 8 od 8 (1 stranica)