0

Luksuzni tepisi Zvjezdano nebo

KORISNE INFORMACIJE KORISNE INFORMACIJE Feed


Jeste li znali da pojedina platna mogu upiti do 2L tekućine? Pojedina platna su toliko izdržljiva da traju duže od samog auta. Ne vjerujete? Pročitajte u članku

Kod gumenih tepiha sa visokim rubom (3D) nudimo Vam mogućnost odabira čepova za pričvršćivanje. Odaberite među opcijama sa ili bez čepova.

Želite imati jednostavne gumene tepihe za auto po mjeri Vašeg automobila? Tražite gumeni tepih koji će Vašoj tekstilnoj podnici pružiti dovoljnu zaštitu? Ili želite osvježiti unutrašnjost Vašeg auta?

U tom slučaju će Vam pomoći naši gumeni tepisi!

Želite zaštiti unutrašnjost svog automobila od raznih tekućina, prljavštine i blata? Obični gumeni tepisi Vam zadaju glavobolju i ne pružaju dovoljnu zaštitu?

Onda su naši 3D gumeni tepisi stvoreni za Vas!

Već dugo razmišljate očistiti unutrašnjost Vašeg automobila ali sama pomisao na prtljažnik Vas čini nervoznim. Ili uopće ne koristite prtljažnik jer Vas je strah zaprljati ga?

Za čist prtljažnik vam doista ne trebaju skupi preparati ili česti termini za dubinsko čišćenje.

Sastavni dio bezbrižnog korištenja prtljažnika je definitivno naša kadica za prtljažnik! Ističu ju savršen dizajn, kvalitetni materijali i jednostavno održavanje.

Pogledajte koja su pravila za sudjelovanje u našoj nagradnoj igri...

Čepovi za Auto tepihe su jako bitni budući da prižaju pričvršćivanje tepiha za podnicu auta. Gumeni Auto tepisi mogu imati gumena ojačanja ili čepove s kojima se pričvrste za pod auta. Tekstilni Auto tepisi bez čepova imaju mogućnost da im ugradimo univerzalne auto čepove koji se sastoje od dva djela, jedan dio je na auto tepisima, a drugi se stavi u dno automobila. Tekstilni auto tepisi po mjeri i gumeni auto tepisi po mjeri moraju imati na sebi način za pričvršćivanje, a to su obično čepovi

Buzetski dani ubrajaju se među najvažnije sportske manifestacije, kako u Istri koja pruža gotovo idealne geografske uvjete za automobilističke brdske utrke, tako i u Hrvatskoj, pa i u cijeloj regiji u kojoj postoji ogroman interes za ovakvu vrstu sporta i natjecanja.

Tekstilni tepisi konkurentnog proizvođača su bili namješteni u automobilu.Zbog nekih slabosti namještenih autotepiha i prednosti Konstillovih autotepiha su se odlučili na zamjenu.

Čišćenje tekstilnih autotepiha Konstill je vrlo jednostavno i brzo. Od svih alata za čišćenje automobila trebamo samo četku. Sa nekoliko jednosmjernih poteza su tepisi ponovo čisti.

Kod kupnje novog ili rabljenog automobila, prodavač nam obično već sam namjesti u vozilo tekstilne ili gumene tepihe. Kod višeg cijenovnog razreda su ti tepisi obično tekstilni. Kod nižeg cijenovnog razreda su ti tepisi gumeni (ponekad i univerzalni gumeni) ali niže kvalitete..

Ne želite upotrebljavati prtljažni prostor u automobilu da ga ne uprljate? Nemate vremena da ga počistite? A želite u njemu prevoziti stvari? Za vas imamo riješenje. Kadica prtljažnika za automobil, po mjeri vašeg prtljažnika, idealno je za prijevoz stvari: mokrih čizama, prljavih cipela, snježnih pancerica, kućnih ljubimaca, raznih tekućina...


Prikazano 1 do 12 od 15 (2 stranica)