0

Luksuzni tepisi Zvjezdano nebo

Buzetski dani - automobilistički spektakl vrijedan svakog trenutka provedenog uz stazu

 

 

Buzetski dani ubrajaju se među najvažnije sportske manifestacije, kako u Istri koja pruža gotovo idealne geografske uvjete za automobilističke brdske utrke, tako i u Hrvatskoj, pa i u cijeloj regiji u kojoj postoji ogroman interes za ovakvu vrstu sporta i natjecanja.

 

Ovogodišnje, 37. po redu izdanje Buzetskih dana bit će održano od 14. do 16. rujna i ponovno će okupiti brojne auto-moto entuzijaste iz raznih europskih zemalja, što u smislu natjecatelja u sklopu Europskog prvenstva brdskih auto utrka pod pokroviteljstvom međunarodne automobilističke federacije FIA, što posjetitelja kojih je iz godine u godinu sve više, a koji su željni još jedne vrhunske adrenalinske zabave, mirisa spaljenih guma i oktanske brzine. Gotovo sedam desetljeća tradicije auto-sporta u ovom istarskom gradiću, pomalo nevjerojatne brojke koje iz godine u godinu značajno rastu, obaranje raznih rekorda i ostvarivanje vrhunskih rezultata najbolje dokazuju zašto je baš ovo događanje u organizaciji AK Buzet ucrtano krupnim slovima na automobilističkoj karti Europe.

 

Tvrtka Autotepisi, čije je središte upravo u Buzetu, ove će se godine pridružiti brojnim sponzorima i partnerima Buzetskih dana s ciljem dodatnog unaprjeđenja kvalitete i popularnosti samog natjecanja, ali i promocije auto-moto kulture u cijeloj regiji. Autotepisi, inače najveći distributer renomiranih brendova auto tepiha na području Hrvatske te ujedno i dobavljač razne popratne opreme za automobile ovom će prigodom osigurati vrijedne nagrade, a u nagradnim igrama možete sudjelovati putem društvenih mreža o čemu više detalja možete saznati na Facebook stranicama Autotepisi.hr i Buzetski dani.

 

Legendarna 5001m dugačka buzetska staza, velik broj profesionalnih natjecatelja, atraktivan zabavni program, nagradne igre i druga iznenađenja samo su neki od razloga zašto ove godine nipošto ne biste trebali propustiti biti dio ovog uistinu jedinstvenog automobilističkog doživljaja.

Slika: