0

Generacija

Tekstilni tepisi i kadice za prtljažnik

Tekstilni tepisi

Tekstilni tepisi

Gumeni tepisi

Gumeni tepisi

Kadica prtljažnika

Kadica prtljažnika

Tekstilni tepisi za prtljažnik

Tekstilni tepisi za prtljažnik

Auto kuke

Auto kuke

Auto oprema

Auto oprema

 

Posebnost Orisovih auto kuka:

  • preko 1450 različitih modela auto kuka
  • tehničke specifikacije sukladne su sa OEM tehnologijom i OEM designom i sa garantirano jednostavnom montažom u servisima koji ugrađuju kuke
  • skidljivi sistemi su pouzdani i jednostavni za skidanje i montažu sa strane krajnjeg korisnika
  • sve kuke su certificirane i individualno testirane sa testom izdržljivosti. Test izdržljivosti: 2 miliona ciklusa u 15 dana i na temperaturnom rasponu između -40 °C do 120 °C
  • sve Oris kuke uporebljavaju elektronsko nanošenje boje!To je tkz. elektroforetični nanos (angl. Electrophoretic deposition)
Oris vlečne kljuke

 

Skidanje na dva vijka auto kuka

Skidanje kuke na dva vijka je kuka izrađene za svakodnevnu upotrebu. Cjenovno najjeftinija, održavanje nije potrebno. Upotrebljiva je za cijeli životni vijek vozila.

Postoje dvije izvedbe tih auto kuka:

  • auto kuka skidanje na 2 vijka,
  • kuka za teretna vozila – flanđa
Izvedba fiksne vlečne kljuke

 

Vertikalno skidajuća auto kuka

Za one koji rijetko vuku teške stvari, priporučujemo, da se odluče za kupnju vertikalno skidljive vučne auto kuke proizvođača ORIS. Kod tih sistema se glava vučne auto kuke stavi u utor ispod, a odstrani se tako da se potegne nadolje. Sa  mehanizmom za zatvaranje u tri točke laganu montažu i demontažu izvedemo brzo. Velika prednost je, da je kod odstranjene glave vučne kuke utor skriven odnosno skoro nevidljiv. Bravica na glavi vučne kuke štiti od krađe. Vertikalna skidljiva vučne kuke proizvođača ORIS ima odličan omjer između cijene i upotrebljivosti te garantiranu visoku kvalitetu.

Vertikalno snemljiva vlečna kljuka

 

Vodoravno skidljiva auto kuka

Sa Orisovom vodoravno skidljivom auto kukom je skidanje i stavljanje vrlo jednostavno. Sa jednom rukom držite glavu kuke i samo stavite vodoravno u utor prihvata. Sa drugom rukom upravljate osiguračem. Sistem ima potpuno automatski mehanizam za zatvaranje. Odstranjivanje glave vučne kuke je isto tako jenostavno. Nakon skidanja, glavu vučne kuke stavite u prtljažnik ili garažu. Bravica na zaklopnom mehanizmu štiti glavu vučne kuke od krađe. Vodoravno skidljiva vučna kuka ORIS je uvijek odličan odabir zbog garantirane visoke kvalitete.

Horizontalno-snemljiva-vlecna-kljuka