0

Luksuzni tepisi Zvjezdano nebo

Pričvrščivanje - 3D gumeni tepisi

 

Pri gumi tepihih z visokim robom vam nudimo možnost izbire pritrditve preprog. Izbirate lahko med opcijami z in brez nastavkov.

 

  
Čepovi na tepisima

Koje su opcije izbora pričvršćivanja?

  1. Bez čepova: vaš tepih će biti bez čepova koji se nataknu na čepove iz podnice (iako se 3D gumeni tepisi zbog odličnog prijanjanja uobičajeno ne pomiču)
  2. Čepovi vozač: na vozačev tepih namjestiti ćemo vam čepove koji su predviđeni od strane proizvođača vozila (tipsko pričvršćivanje kao kod orginalnih tepiha osim iznimka*)
  3. Čepovi vozač i suvozač: na vozačevom i suvozačevom tepihu namjestiti ćemo vam čepove koji su predviđeni od strane proizvođača vozila tipsko pričvršćivanje kao kod orginalnih tepiha osim iznimka*)

 

*Iznimka 1:

  • U rijetkim slučajevima se događa da proizvođač ima za jedan model vozila više različitih čepova za pričvršćivanje
  • Rijetko se događa da proizvođač na istom tepihu ima više pozicija za ugradnju čepova

U rijetkom primjeru čepove ćemo priložiti uz tepih da ih sami ugradite. Uputstva će biti sa čepovima.

 

**Iznimka 2:

  • Kada vozilo ima orginalno pričvršćivanje samo na vozačevoj strani a vi ste odabrali čepove i za suvozača onda ćemo vam poslati univerzalne čepove za suvozača koji sadrže i čepove koji idu u podnicu vašeg automobila te orginalne čepove za vozački tepih

 

Montaža čepova na tepih

 
Dvojna pozicija čepova

U rijetkim slučajevima kad ne možemo ustanoviti gdje su pozicije čepova na tepihu, molimo Vas da ih sami montirate. Sa čepovima poslati ćemo Vam i upute za montažu na 3D gumene tepihe.

Montaža nije zahtjevna, zahtjeva malo spretnosti.