0

Luksuzni tepisi Zvjezdano nebo

Najbolji tekstilni tepisi u Hrvatskoj. Tekstilni tepisi za svako vozilo!

Kad kupujemo novi ili rabljeni auto, prodavač nam obično već sam namjesti u auto tepihe. Kod vozila višeg cjenovneg razreda su ti tepisi poklon od strane proizvođača automobila. Nitko se ne zapita da li su stvarno ti tepisi najbolji i cijenovno ugodni.
 
Auto tepisi, koji su po mjeri kupca
U poduzeću Konstill nudimo strankama već više godina tekstilne auto tepihe po mjeri vozila, koji imaju bolje omjere između cijene i kvalitete od originalnih auto tepiha. Na odabir imamo preko 2500 različitih mjera za automobile, te.50 različitih materijala razvrstanih u 3 kvalitetne razrede. Garantiramo Vam različite uzorke i sa tim unikatan i elegantan izgled. Sa bojama obruba se tepih uklopi u unutrašnjost vašeg automobila. Imamo na odabir 44 različitih boja obruba,također nudimo i obrube od umjetne kože.
 
Tekstilne tepihe lako možete personalizirati i uljepšati sa tiskom odnosno logotipom po želji.
 
 
Naši tepisi će se potpuno prijanjati podnici vašeg automobila. Pobrinućemo se da tepih pričvrstimo sa orginalnim ili univerzalnim nastavcima ili čepovima. Takvi tepisi ne kližu, ne pomiču u vožnji i ne idu ispod pedala.

 

Auto tepisi, koji upijaju vodu i jednostavno se čiste

Visoko kvalitetni Konstillovi tepisi upijaju i do dva litra vode na kvadratni metar, te se sa upotrabom suše i ne otpuštaju neprijetne mirise. Tepisi su i kod višekratnog čiščenja jednako sjajni. Auto tepih Konstill možete lagano očistili.
 
Posebnost je personalizacija po mjeri stranke
Na vaš tepih po mjeri, koji  potpulno prilježe vašem automobilu možemo dodati logotip, koji ste ga sami osmislilii. Jednobojni ili višeboji logotip će se stopiti sa cijelim izgledom prostora.
 
Prednosti kupnje tekstilnih tepiha
Vsako vozilo potrebuje za zaščito že industrijsko tapeciranega poda avta še dodaten avto predpražnik. Ko se voznik sooči z možnostjo nakupa, ima prvotno na izbiro gumijasti ali tekstilni tepih. Slednji ima veliko prednosti pred drugmi vrstami tepihov.
 
Naš tkan ali iglan avto predpražnik ob čiščenju ne izgubi sijaja. Tkana tekstilna preproga za avto iz materiala EXTRA je uporabna v vozilu tudi več kot 50.000 prevoženih kilometrov. Prav tako ne oksidira in na njej ne ostanejo madeži, saj je enostavna za čiščenje.
 
Prednost tekstilnih tepiha nije samo izgled
Automobilski tepih nedvojbeno doda dodatnu privlačnost vašemu vozilu, posebno vozilima višega cijenovneg razreda. Po drugoj strani bitna je i upotrebljivost, kvaliteta i zaštita koju pruža tepih. Svakodnevno se vozite sa vašim automobilom i zato ne želite, da vaši tepisi u automobilu ispuštaju neprijatan miris, kakve ispuštaju slabi gumeni tepisi. Konstillovi tekstilni tepisi za auto vam garantiraju dugi životni vijek, dugu izdržljivost. I vrlo prljave tepihe za auto možete jednostavno očistiti sa četkom te nije potrebno čistiti sa usisavačem ili auto šamponima.
 
Cijena auto tepiha
Na internet trgovini www.autotepisi.hr možete odabrati tepih za svaki model vozila i za svaki tip kupaca. Visoko kvalitetni tepisi iz poliamida, koji su prisutni kod premium marki automobila, kao što su: Audi, BMW, Volkswagen, Jaguar, Land Rover, Mercedes itd., kodi original dobavljača cijena je sigurno preko 500,00kn. Kod nas možete jednake ili i bolje tepihe kupiti već za 300,00kn pa nadalje.
 
Nudimo i srednji cijenovni razred, koji ima najbolje omjere između cijene i kvalitete, a još uvijek nudi sve ugodnosti i prednosti tekstilnih auto tepiha, koji nude neusporedivo više nego cijenovno malo povoljniji gumeni tepisi. Cijene se kreću od 220,00kn dalje.
 
Na odabir je i najugodniji izbor tepiha razreda Vienna, koji se teže čiste ali nude najvišju gramaturu u Hrvatskoj. Prednost tih tepiha je niska cijena i dulji životni vijek u usporedbi sa konkurentnim tepisima..
 
Kad kupujemo novi ili rabljeni automobil,  prodavač nam obično već sam namjestiuv auto tepihe. Kod vozila višeg cijenovneg razreda su ti  tepisi nabavljeni od strane proizvođača automobila. Nitko se ne zapita da li su to stvarno najbolji i najbolje cijenovno ugodni.
 
 
----------------------
 
Zorsa d.o.o. – Specijalisti za tepihe
 
 
Autotepisi.hr – specijalizirana trgovina sa najvećim odabirom tepiha u Hrvatskoj
 
 
----------------------
 
 

ALFA ROMEO auto tepisi

Neki naši najpopularniji auto tepisi iz tog programa su tepisi za ALFA 147 (https://goo.gl/YFxbq8 ), ALFA 156 (https://goo.gl/SDxBLJ ), ALFA 159 (https://goo.gl/oDHBBo ), GIULIETTA (https://goo.gl/YQ2uC2 ) te ALFA MITO (https://goo.gl/EUmftg )

AUDI auto tepisi

Izberite tepih, koji su bolji od originalnih. Najviše popularni su auto tepisi za modele: A3 (https://goo.gl/bFSj08 ), A4 (https://goo.gl/J3AGrI ), A6 (https://goo.gl/GOjF5W ), Q3 (https://goo.gl/NqaYVD ), Q5 (https://goo.gl/WTuWSB ).

BMW auto tepisi

Radimo auto tepihe koji su jednaki ili bolji od orginalnih tepiha. Najprodavaniji modeli: BMW 3 (https://goo.gl/efpOsb ), BMW5 (https://goo.gl/swmEV9 ), BMW1 (https://goo.gl/XffM4I ).

CITROEN auto tepisi

Najbolji tepisi za Citroen, koji su bolji od originalnih. Najpopularniji modeli te marke: C4 (https://goo.gl/LV87Bc ), C3 (https://goo.gl/sffMOq ), C3 PICASSO (https://goo.gl/wYU0kw ).

DACIA auto tepisi

Izberite tepih, koji su bolji od originalnih. Najpopularniji modeli : SANDERO (https://goo.gl/cTDZ6i ), LOGAN (https://goo.gl/g4QLPS ), DUSTER (https://goo.gl/pBQYBL ).

FIAT auto tepisi

Radimo auto tepihe koji su jednaki ili bolji od orginalnih tepiha. Najprodavaniji modeli: 500L (https://goo.gl/ot5Lqs ), 500X (https://goo.gl/VtcQgr ), 500 (https://goo.gl/qo7C6b ).

FORD auto tepisi

Najbolji tepisi za Ford, koji su bolji od originalnih. Najpopularniji modeli te marke: C-MAX (https://goo.gl/fIalr6 ), FOCUS (https://goo.gl/LVzV8N ), FIESTA (https://goo.gl/3Njw8M ).

HYUNDAI auto tepisi

Izberite tepih, koji su bolji od originalnih. Najpopularniji modeli: i30 (https://goo.gl/lDKv28 ), i40 (https://goo.gl/1aWpPr ), TUCSON (https://goo.gl/vCk872 ).

KIA auto tepisi

Najbolji tepisi za marku KIA, koji su bolji od originalnih. Najpopularniji modeli te marke: CEED (https://goo.gl/ZdnyoA ), SPORTAGE (https://goo.gl/0HWZ4I ).

OPEL auto tepisi

Radimo auto tepihe koji su jednaki ili bolji od orginalnih tepiha. Najprodavaniji modeli: ASTRA (https://goo.gl/fntUcY ), CORSA (https://goo.gl/oL6uBQ ), MOKKA (https://goo.gl/EvO4lZ ).

PEUGEOT auto tepisi

Radimo auto tepihe koji su jednaki ili bolji od orginalnih tepiha. Najprodavaniji modeli: 308 (https://goo.gl/Wh673f ), 508 (https://goo.gl/z15bIj ), 5008 (https://goo.gl/N8EfmS ).

RENAULT auto tepisi

Izberite tepih, koji su bolji od originalnih. Najpopularniji modeli: CLIO (https://goo.gl/0VHCVR ), CAPTUR (https://goo.gl/N2PXbA ), MEGANE (https://goo.gl/g6pklG ), SCENIC (https://goo.gl/8Y7SJH ), KADJAR (https://goo.gl/oc9YOL ).

SKODA auto tepisi

Najbolji tepisi za marku SKODA, koji su bolji od originalnih. Najpopularniji modeli te marke: FABIA (https://goo.gl/yVdwdo ), RAPID (NE NAJDEM), YETI (https://goo.gl/f7pTU2 ), OCTAVIA (https://goo.gl/gUUgVB ), SUPERB (https://goo.gl/KADHE0 ).

TOYOTA auto tepisi

Radimo auto tepihe koji su jednaki ili bolji od orginalnih tepiha. Najprodavaniji modeli: YARIS (https://goo.gl/HTwEOg ), AURIS (https://goo.gl/tduVjv ), VERSO (https://goo.gl/pu4hk7 ).

VOLKSWAGEN auto tepisi

Radimo auto tepihe koji su jednaki ili bolji od orginalnih tepiha. Najprodavaniji modeli: UP (https://goo.gl/uK7wRW ), POLO (https://goo.gl/eC6dx2 ), GOLF (https://goo.gl/xX1Inb ), TOURAN (https://goo.gl/yheXQh ), PASSAT (https://goo.gl/10oJkn ).