0

Luksuzni tepisi Zvjezdano nebo

KLASIČNI GUMENI TEPISI ZA VAŠ AUTO

KLASIČNI GUMENI TEPISI ZA AUTO

Gumeni tepisi

Želite imati jednostavne gumene tepihe za auto po mjeri Vašeg automobila? Tražite gumeni tepih koji će Vašoj tekstilnoj podnici pružiti dovoljnu zaštitu? Ili želite osvježiti unutrašnjost Vašeg auta?

U tom slučaju će Vam pomoći naši gumeni tepisi!

Gumeni tepisi

Klasični gumeni tepisi za auto će Vašu vožnju pretvoriti u opuštenu i bezbrižnu, savršen su spoj elegantnog dizajna i kvalitetnih materijala. Dizajn doprinosi lakšem održavanju i većoj zaštiti, a mogućnost pričvršćivanja pruža dodatnu sigurnost.

Gumeni tepisi

 

DIZAJN – GUMENI TEPISI

Zahvaljujući preciznoj izradi gumenih tepiha za auto po mjeri besprijekorno se uklapaju na svaku podnicu automobila, neovisno o kojem proizvođaču i modelu se radi. Imamo nekoliko različitih dizajna ali svaki dizajn je elegantan i moderan te takav osvježava svaki stil unutrašnjosti.

Vozačev gumeni tepih je najviše izložen opterećenju, struganju cipela, naslanjanju pedala i slično. Stoga su gumeni tepisi dodatno ojačani na mjestu gdje se nalaze pedale.

Gumeni tepisi

Čepovi koji dolaze s gumenim tepisima za auto odgovaraju original čepovima bilo kojeg proizvođača te dolaze već fiksirani na gumenim tepisima. Pričvršćivanje je vrlo jednostavno i brzo (vidi koraci pričvršćivanja) a gumeni tepisi će ostati čvrsto na svom mjestu.

Gumeni tepisi

Posebni uzorak gumenih tepiha za auto sprječava mogućnosti klizanja i tako jamči dodatnu sigurnost. Uzorak se ističe i po svom jednostavnom održavanju. Naime, uzorak je ispupčen za razliku od tepiha koji imaju ureze, te se prljavština nema gdje zadržavati. Uzorak čini održavanje gumenih tepiha jednostavnim i brzim.

Gumeni tepisi

Klasični gumeni tepisi također posjeduju rub. Njihov rub je visok 1,00 cm. Služi kao primarna zaštita Vašoj tekstilnoj podnici u automobilu. Štititi će Vašu podnicu od raznih tekućina, blata i slično. Prljavštinu će zadržavati na sebi kao i razne tekućine te neće doći do razlijevanja na tekstilnoj podnici auta.

KVALITETNI MATERIJALI GUMENIH TEPIHA

Gumeni tepisi su proizvod dobiven od najkvalitetnijih materijala. Temeljni materijal tepiha je guma. Jedna od specifičnosti materijala je neutralnost, stoga su gumeni tepisi u potpunosti bez mirisa. Možete ih bezbrižno pustiti u automobilu i preko ljeta, toplina im neće škoditi i neće doći do isparavanja neugodnih mirisa.

Tipski gumeni tepisi za auto se ističu i po svojstvu odličnog odbijanja vode, te ne upijaju tekućine. Zadržavaju sve tekućine na svojoj površini. Elastični su i savitljivi stoga ih lako možete izvaditi i očistiti. Otporni su na vlagu, temperaturu i nečistoću.

Gumeni tepih

 

PRIČVRŠĆIVANJE GUMENOG TEPIHA

Čepovi dolaze već ugrađeni na gumenim tepisima za auto novije generacije, stoga se fiksiranje gumenog tepiha obavlja u tren oka. Za starije modele vozila gumeni tepisi već na sebi sadrže gumeno ojačanje koje služi kao čep za pričvršćivanje.

Jednostavno ih položite na tekstilnu podnicu Vašeg automobila, čepove pritisnite na kopče koje se nalaze na podnici. Vaši auto tepisi su nakon toga u potpunosti pričvršćeni za podnicu Vašeg automobila.

Gumeni tepih

 

ODRŽAVANJE GUMENIH TEPIHA

Održavanje tipskih gumenih tepiha je jednako jednostavno kao kod gumene kadice za prtljažnik/3D gumenih tepiha.

Dovoljno je izvaditi tepihe iz automobila, protresti ih i prebrisati s vlažnom krpom. Ako je došlo do tvrdokornih mrlja možete tepihe oprati s visokotlačnim čistačem. Kada sljedeći put budete u praoni, jednostavno izvadite gumene tepihe i stavite ih pored automobila. Prvo očistite tepihe kako bi se oni sušili dok Vi nastavljate prati automobil. Tepihe isperite, isčetkajte po potrebi i stavite sušiti.

 

Gumeni tepisi

 

Želite klasične gumene tepihe izrađene po mjeri Vašeg automobila?

Pronađite svoje gumene tepihe na našoj internet trgovini:
https://www.autotepisi.hr/gumeni-tepisi

 

Gumeni tepih

 

ŽELITE DODATNU ZAŠTITU?

Glavna razlika između 3D gumenih tepiha za auto i klasičnih gumenih tepiha za auto je visina ruba. Rub 3D tepiha je visok 3,00 cm a rub klasičnih tepiha je visok 1,00 cm. Klasični gumeni tepisi će Vam pružiti dovoljnu zaštitu ali ne i dodatnu za ekstremne situacije zbog svog volumena zapremanja tekućina.

Kada govorimo o dodatnoj zaštiti podnice i samih tekstilnih tepiha 3D tepisi su stvoreni da besprijekorno štite Vašu unutrašnjost, ujedno služe kao korito tekstilnim tepisima ( vidi blog jedinstveni gumeni auto tepisi). Pružati će Vam dovoljnu i dodatnu zaštitu zahvaljujući svom većem volumenu zapremanja tekućina što im omogućavaju povišeni rubovi.

VIDEO 1. DIZAJNA:

VIDEO 2. DIZAJNA: