0

Luksuzni tepisi Zvjezdano nebo

Čepovi za auto tepihe – sigurnost na prvom mjestu

 

Auto tepisi nisu samo element koji pruža dodatnu estetsku vrijednost vašem limenom ljubimcu, već ujedno i element koji nužno podiže razinu sigurnosti vašeg vozila. Prije svega, važno je pravilno učvrstiti tepihe kako ne bi zapinjali i ometali vas u vožnji te uzrokovali eventualne neželjene reakcije.

 

Većina automobila danas ima predviđene čepove u podnici, a za one koji to nemaju pripremili smo ponudu univerzalnih čepova koje možete odabrati izravno u našem web shopu, te tako na lagan i jednostavan način fiksirati svoje nove auto tepihe i osigurati si bezbrižno uživanje u vožnji. Neovisno o brendu i modelu vozila, sada možete u potpunosti prilagoditi tepihe svom automobilu i pružiti si maksimalan komfor te veću razinu sigurnosti.

 

Kada je pričvršćivanje auto tepiha u pitanju, onda razlikujemo tri načina ugradnje. Gumeni auto tepisi obično dolaze s gumenim ojačanjima, odnosno s gumenim čepovima kada govorimo o novijim modelima vozila, dok se s druge pak strane tekstilni auto tepisi koriste PVC čepovi. Sve što trebate napraviti je naručiti tepihe za svoj automobil, naglasiti kako nemate već osigurane čepove u podnici (ili ih odabrati u web shopu prilikom odabira auto tepiha po mjeri), a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo i u konačnici vam isporučiti auto tepihe upravo po vašoj, ali i po mjeri vašeg automobila.

 

Posjetite naš webshop na www.autotepisi.hr, odaberite tepihe koji će se najbolje uklopiti u unutarnji dizajn vašeg automobila ili nas kontaktirajte osobno ako niste sigurni u svoj odabir i opremite svoje vozilo kvalitetnim, pouzdanim i sigurnim rješenjem kada su u pitanju gumeni ili tekstilni tepisi za vaše vozilo.

 

Tekstilni auto tepisi po mjeri i gumeni auto tepisi po mjeri moraju imati na sebi način za pričvršćivanje, a to su obično čepovi.

 

Primjer univerzalnih čepova:

Vrste čepova:

 

BMW čepovi (tj. čičak za pričvrščivanje):


Evo kako čepovi funkcioniraju: