0

Luksuzni tepisi Zvjezdano nebo

3D GUMENI TEPISI - JEDINSTVENI GUMENI TEPISI ZA AUTO

3D GUMENI TEPISI - JEDINSTVENI GUMENI TEPISI ZA AUTO

3D gumeni tepisi

 

Želite zaštiti unutrašnjost svog automobila od raznih tekućina, prljavštine i blata? Obični gumeni tepisi Vam zadaju glavobolju i ne pružaju dovoljnu zaštitu?

Onda su naši 3D gumeni tepisi stvoreni za Vas!

 

3D gumeni tepisi

 

 3D gumeni tepisi za auto čine Vašu   vožnju   ugodnom i bezbrižnom, te   zahvaljujući svojim   posebnim   dizajnom štite Vaš automobil i čine   održavanje jednostavnim. Dolaze s   kopčama za   pričvršćivanje te se       izrađuju od kvalitetnih   materijala.

 

3D tepisi za auto

 

DIZAJN - 3D GUMENI TEPISI  

3D gumeni tepisi se izrađuju po točnim dimenzijama marke i modela, zbog toga savršeno naliježu na pod Vašeg automobila. Dizajn je vrlo jednostavan kako bi skladno pratio svaki stil unutrašnjosti.

3D gumeni auto tepisi se mogu koristiti na dva načina, kao kadice (za prtljažnik) na tekstilnim tepisima ili kao samostalni gumeni tepisi. Pričvršćivanje je vrlo jednostavno i brzo (vidi koraci pričvršćivanja) a 3D tepisi Vam neće bježati pod nogama. Činit će Vašu vožnju sigurnom i ugodnom. 

 

3D gumeni auto tepisi 

 

Dizajn 3D gumenih tepiha upotpunjava   posebni protuklizajući uzorak koji   pruža dodatnu sigurnost pri vožnji. Taj   posebni uzorak onemogućava klizanje   po tepisima, te tako sprječava klizanje   nogu, kutija, boca i drugih predmeta po   podu Vašeg automobila.

 

3D gumeni tepisi

 

Zbog svojih visokih rubova zadržavaju sve tekućine i prljavštinu, te na taj način u potpunosti štite unutrašnjost Vašeg automobila. Rubovi ujedno pridonose posebnost tepisima te postaju kao gumeno korito za pod Vašeg automobila.

Rub 3D gumenih tepiha je visok 4,00-5,00 cm.

 

3D gumeni tepisi za auto 

 

KVALITETNI MATERIJALI 3D AUTO TEPIHA

 3D gumeni auto tepisi se izrađuju od   nekoliko prvoklasnih/vrhunskih   materijala. Jedan od materijala je   guma. Zahvaljujući neutralnim   materijalima iz naših 3D gumenih   tepiha ne isparavaju nikakvi mirisi, što   bi značilo da su u potpunosti bez   mirisa.

 Materijali se odlikuju i po svojoj   vodonepropusnosti, zbog toga 3D   gumeni tepisi za auto zadržavaju razne   tekućine na sebi i u cijelosti štite   tekstilnu podnicu u Vašem automobilu.   Ne upijaju tekućine, savitljivi su i   elestični. Otporni su na svu prljavštinu,   vlagu i temperaturu.

 3D gumeni auto tepisi po mjeri su   najbolji za zaštitu Vašeg tekstilnog tepiha/podnice u automobilu!

 

3D gumeni auto tepisi

 

3D GUMENI TEPISI KAO KADICE ZA TEKSTILNE TEPIHE

3D gumeni tepisi se mogu koristiti na dva načina.

Prvi način je koristiti ih kao kadice na Vašim tekstilnim tepisima. Postavi te ih u tren oka! Jednostavno ih položite na svoje tekstilne tepihe, tako da donja strana odgovarajućeg utora sjedne na čep tekstilnog tepiha. Tako gumeno korito ostaje na svom mjestu.

 

3D gumeni tepisi 

 

Drugi način je koristiti ih samostalne/jedine 3D gumene tepihe koji se pričvršćuju pomoću čepova.

 Prvi korak je pronaći odgovarajuće   mjesto za čep kako bi se čep mogao   pričvrstiti na plastičnu kopču koja se   nalazi na podu. Pažljivo izrežite mjesto   za čep i ugradite ga na gumeni tepih.   Čep pritisnite uz kopču na podu. S   time ste u potpunosti pričvrstili 3D   gumeni tepih.

 Uz 3D gumene tepihe dolazi set za   pričvršćivanje, s uputama za ugradnju.   Set sadrži kopče i čepove kako bi se   tepisi mogli pričvrstiti i u automobilima   koji nemaju kopče.

 

3D gumeni tepisi

 

ODRŽAVANJE - 3D GUMENI TEPISI ZA AUTO I KADICA ZA PRTLJAŽNIK

Održavanje 3D gumenih tepiha je jednako jednostavno kao kod gumene kadice za prtljažnik.

Koraci održavanja- link: https://www.autotepisi.hr/blog/kadica-za-prtljaznik-po-mjeri-za-vas-auto.html

 

Više volite klasične gumene tepihe? Više informacija o njima na linku:
 


Što ostali govore o 3D gumenim auto tepisima i kadicama za prtljažnik:

narucili 3D gumene tepihe I kadicu za prtljaznik I sve pase u milimetar“  -Ana-

Evo set 3D tepiha gumenih stigao danas za Seat leon 2013 i paše savršeno! Kadica za prtljažnik naručena od prije i u upotrebi što je vidljivo na njoj.Hvala vam puno!!“  -Dario-

Narucio gumene tepihe za Hyundai i 40,doslo brzo i paše na milimetar,svaka cast,kadica prtljaznika je odlicna!!!“  -Kristijan-

Želite 3D gumene tepihe izrađene po mjeri Vašeg automobila?

Pronađite svoje gumene tepihe na našoj internet trgovini:

https://www.autotepisi.hr/gumeni-tepisi
 

Video 3D gumenih tepiha za auto: