0

KORISNE INFORMACIJE KORISNE INFORMACIJE Feed


Pogledajte koja su pravila za sudjelovanje u našoj nagradnoj igri...

Čepovi za Auto tepihe su jako bitni budući da prižaju pričvršćivanje tepiha za podnicu auta. Gumeni Auto tepisi mogu imati gumena ojačanja ili čepove s kojima se pričvrste za pod auta. Tekstilni Auto tepisi bez čepova imaju mogućnost da im ugradimo univerzalne auto čepove koji se sastoje od dva djela, jedan dio je na auto tepisima, a drugi se stavi u dno automobila. Tekstilni auto tepisi po mjeri i gumeni auto tepisi po mjeri moraju imati na sebi način za pričvršćivanje, a to su obično čepovi

Buzetski dani ubrajaju se među najvažnije sportske manifestacije, kako u Istri koja pruža gotovo idealne geografske uvjete za automobilističke brdske utrke, tako i u Hrvatskoj, pa i u cijeloj regiji u kojoj postoji ogroman interes za ovakvu vrstu sporta i natjecanja.

Tekstilni tepisi konkurentnog proizvođača su bili namješteni u automobilu.Zbog nekih slabosti namještenih autotepiha i prednosti Konstillovih autotepiha su se odlučili na zamjenu.

Čišćenje tekstilnih autotepiha Konstill je vrlo jednostavno i brzo. Od svih alata za čišćenje automobila trebamo samo četku. Sa nekoliko jednosmjernih poteza su tepisi ponovo čisti.

Ne želite upotrebljavati prtljažni prostor u automobilu da ga ne uprljate? Nemate vremena da ga počistite? A želite u njemu prevoziti stvari? Za vas imamo riješenje. Kadica prtljažnika za automobil, po mjeri vašeg prtljažnika, idealno je za prijevoz stvari: mokrih čizama, prljavih cipela, snježnih pancerica, kućnih ljubimaca, raznih tekućina...

Kod kupnje novog ili rabljenog automobila, prodavač nam obično već sam namjesti u vozilo tekstilne ili gumene tepihe. Kod višeg cijenovnog razreda su ti tepisi obično tekstilni. Kod nižeg cijenovnog razreda su ti tepisi gumeni (ponekad i univerzalni gumeni) ali niže kvalitete..

Kad kupujemo novi ili rabljeni auto, prodavač nam obično već sam namjesti u auto tepihe. Kod vozila višeg cjenovneg razreda su ti tepisi poklon od strane proizvođača automobila. Nitko se ne zapita da li su stvarno ti tepisi najbolji i cijenovno ugodni.

Svako vozilo mora imati komplet obavezne opreme. Često se na obaveznu opremu niti ne sjetimo sve dok je ne trebamo. Što u stvari sadrži obavezna oprema?

U autu je obavezno imati najosnovniju opremu, koju propisuje zakon. Iako je pored obavezne opreme dobro imati i ostalu pomoćnu opremu, koja vam omogućava, da ćete lako sami riješavati manje kvarove.


Prikazano 1 do 10 od 10 (1 stranica)